Specialist in finance

GO FOR THE CLICK THAT MAKES YOU TICK

Talentvolle mensen bepalen het succes en de groei van een onderneming. In een snel veranderende wereld is Greenberg Nielsen de partner van nationale en internationale bedrijven voor het vinden van de beste financiële professionals. Professionals die voorop lopen bij vernieuwing en verandering en het oplossen van problemen.

Greenberg Nielsen is een toonaangevende recruitment organisatie in Nederland, gevestigd in het WTC in Amsterdam Zuid. Met een innovatief en helder recruitment proces en een fair price strategie vinden wij het talent dat onze opdrachtgevers verder brengt.

BEKIJK VACATURES

Sinds 2011 heeft Greenberg Nielsen zich diepgaand gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële professionals. De innovatieve werkwijze en het uitgebreide netwerk geven onze opdrachtgevers een riante voorsprong bij het werven van talentvolle kandidaten die op zoek zijn naar hun volgende carrièrestap.

Functies waar wij voor werven zijn onder andere: business controller, corporate accountant, financieel directeur, internal auditor en manager accounting & reporting.

De consultants van Greenberg Nielsen staan aan de basis van het succes van de onderneming. Zij worden getraind en opgeleid om kandidaten en hiring managers te adviseren en het maximale uit een procedure te halen.

KERNWAARDEN

De lat ligt bij Greenberg Nielsen hoog. Om onze doelstellingen te behalen hebben wij kernwaarden afgesproken waar wij elkaar en onze opdrachtgevers ons op aan kunnen spreken.

Bovenaan staat Daadkracht. Als consultant bij Greenberg Nielsen moet je de drive hebben om succesvol kandidaten bij opdrachtgevers te bemiddelen. Een consultant zet bij ons alles op alles om zo goed en snel mogelijk de juiste kandidaat te vinden, ook als het tegen zit.

Een veranderende wereld vraagt om anders na te denken over recruitment vraagstukken. Daarbij weten we de verwachtingen van kandidaten en opdrachtgevers uitstekend te managen.

Iedereen die bij Greenberg werkt of met ons samenwerkt krijgt de ruimte om in een open setting kritiek te geven of ideeën in te brengen. Hierdoor zijn wij continu in staat om onze processen te verbeteren en innovatieve ideeën in onze werkwijze toe te passen.

GREENBERG STAFFING

Greenberg Staffing is onderdeel van Greenberg Nielsen. Greenberg Staffing is gespecialiseerd in financiële functies op zowel permanente als tijdelijke basis op operationeel niveau.

Voor meer informatie over Greenberg Staffing, bekijk de website

GREENBERG INTERIM SOLUTIONS

Bedrijven zijn meer dan ooit in beweging. Innovatie, globalisering, duurzaamheid en toegenomen regeldruk zijn slechts een aantal factoren die invloed hebben op de performance van een organisatie. Van ondernemingen wordt verwacht dat ze snel kunnen inspelen op veranderingen. Greenberg Interim Solutions zorgt voor kennis en ervaring die bijdraagt aan succesvolle projecten, complexe vraagstukken en de beschikbaarheid over een snel inzetbare flexibele schil.

Voor meer informatie over Greenberg Interim Solutions neem contact op met één van onze consultants op telefoonnummer 020-3337888 of 010-2687140.

VASTE WERVING & SELECTIE

Sinds 2011 heeft Greenberg Nielsen zich diepgaand gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële professionals. De innovatieve werkwijze en het uitgebreide netwerk geven onze opdrachtgevers een riante voorsprong bij het werven van talentvolle kandidaten die op zoek zijn naar hun volgende carrièrestap. Greenberg Nielsen adviseert bij de werving van medior en senior financials met een salarisrange van €40.000 tot €175.000.

Voor meer informatie over Greenberg Werving & Selectie neem contact op met één van onze consultants op telefoonnummer 020-3337888 of 010-2687140.

Greenberg Nielsen werkt o.a. samen met

GREENBERG NIELSEN
AMSTERDAM

Strawinskylaan 381
WTC F-toren, 3
1077 XX Amsterdam

020-3337888
info@greenbergnielsen.nl

GREENBERG NIELSEN
ROTTERDAM

Weena 690
Millenniumtoren, 26e etage
3012 CN Rotterdam

010-2687140
info@greenbergnielsen.nl