Werken bij

Wij zijn Greenberg Nielsen

Vind jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Wil jij binnen 2 tot 3 jaar worden klaargestoomd voor een Senior of managementpositie? Dan is het Sales & Consulting Traineeship bij Greenberg Nielsen iets voor jou! In het Traineeship bij Greenberg Nielsen staat persoonlijke aandacht, intensieve begeleiding en zelfontplooiing centraal.


Wat kan je verwachten?

De eerste maanden van jouw Traineeship bij Greenberg Nielsen staan in het teken van bekend worden met het vak sales, consulting en recruitment. Hier leer je de basisvaardigheden door middel van verscheidene interne en externe trainingen en cursussen. Tevens loop je mee met diverse consultants/afdelingen/managers om een beeld te krijgen van de verschillende werkzaamheden, maar misschien wel belangrijker hoe deze worden omgezet in successen.

Na de basis gaan wij dieper in op sales en consulting. Je opgedane kennis zal worden ingezet in de praktijk. Jij krijgt meer en meer verantwoordelijkheden en begint met het zoeken naar geschikte kandidaten voor verschillende opdrachtgevers. Tijdens deze leerzame en uitvoerende periode vindt er tevens een verdere diepgang van de trainingen plaats. Hierdoor wordt jij klaar gestoomd voor ‘360 graden Werving & Selectie’.


Het vervolgtraject:

Nu je de basis onder de knie hebt, ga je je steeds meer zelfstandig ontwikkelingen als Consultant. De werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn:

 • Het benaderen van potentiële beursgenoteerde organisaties en talentvolle kandidaten. Dit is wat wij zien als ‘Werving & Selectie op 360 graden’. Wij werken voor verschillende gerenommeerde bedrijven binnen Nederland;
 • Het interviewen van potentiële kandidaten, waarbij de vaardigheden en de persoonlijkheid van de persoon net zo belangrijk zijn als het cv;
 • Het verzorgen en bedenken van de marketing van een vacature in overleg met bedrijven, afgestemd op de juiste doelgroep;
 • Het verdiepen in de verschillende afdelingen binnen Greenberg Nielsen. Samen gaan wij kijken welke afdeling geschikt is voor jou.


Als je als Trainee aan de slag gaat bij Greenberg Nielsen, word jij het visitekaartje van ons bedrijf. Hier tegenover staat dat wij jou een aantrekkelijke combinatie bieden van:

 • Een uitstekend basissalaris, aangevuld met goed haalbare bonussen
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden naar Medior, Senior en Managementposities;
 • Een gezellig, jong en dynamisch team, waarin er veel samen wordt ondernomen zoals: borrels, uitjes, vakanties en verschillende sportactiviteiten;
 • Diverse trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een netwerk waar jij de rest van je carrière nog profijt van blijft houden;
 • Een Iphone van de zaak.


Wat wij verwachten van jou als toekomstig Trainee:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Een proactieve instelling – jij zet net dat stapje extra wat Greenberg Nielsen onderscheidt in de markt;
 • Een gezonde dosis overtuigingskracht; je bent enthousiast, sociaal, bruist van de energie en bezit een ondernemende mentaliteit;
 • Een creatieve en open mindset waardoor jij de beste partner bent voor zowel kandidaat, opdrachtgever en collega’s.


Over Greenberg Nielsen

Greenberg Nielsen is een jong innovatief recruitmentbureau gelokaliseerd in zowel Amsterdam al Rotterdam. Bij Greenberg Nielsen staat de persoonlijkheid in het wervingsproces centraal. Wij geloven dat persoonlijkheid de onderscheidende factor is voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Sinds 2011 bemiddelen wij op permanente, interim en operationele basis. Door de ervaring van onze consultants zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de bemiddeling op het gebied van Finance, voor zowel bedrijven alsmede voor Finance professionals.

Wat doe jij morgen? Solliciteer direct door jouw cv te sturen naar work@greenbergnielsen.nl. Wil jij meer weten over het traineeship of heb jij vragen? Bel of app dan naar:

Locatie Amsterdam: Gideon Leendertse 06- 48271173
Locatie Rotterdam: Marcel Eldering 06- 22555850