Sales Consulting Traineeship

Wij zijn Greenberg Nielsen

Sales Consulting Traineeship

Vind jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Wil jij binnen 2 tot 3 jaar worden klaargestoomd voor een senior of managementpositie? Dan is het Sales Consulting Traineeship bij Greenberg Nielsen iets voor jou. Een traineeship bij Greenberg Nielsen is niet zomaar een Traineeship, het is een traineeship waar persoonlijke aandacht en ontwikkeling centraal staan.

Wat kan je verwachten?

De eerste maanden van jouw traineeship bij Greenberg Nielsen staan in het teken van bekend worden met het consultantvak. Om de basis onder de knie te krijgen, krijg jij diverse trainingen, cursussen en loop je mee met diverse consultants/ afdelingen om een beeld te krijgen van de verschillende werkzaamheden, maar misschien wel belangrijker wat hen hierin succesvol maakt.

Na de basis gaan we een stapje verder. Je opgedane kennis zal worden ingezet in de praktijk, je krijgt meer en meer verantwoordelijkheden en begint met het zoeken naar geschikte kandidaten voor verschillende opdrachtgevers. Tijdens deze periode vindt er een verdere diepgang plaats van de trainingen. Hiermee stomen wij je klaar voor 360 graden Werving & Selectie.

Het vervolgtraject:

Nu je de basis onder de knie hebt, ga je je steeds meer zelfstandig ontwikkelingen als Consultant. De werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn:

 • Het banaderen van potentiële organisaties en talentvolle kandidaten, dit is wat wij noemen Werving & Selectie op 360 graden. Wij werken voor verschillende gerenommeerde bedrijven binnen Nederland;
 • Het interviewen van potentiële kandidaten, waarbij de vaardigheden van de persoon net zo belangrijk zijn als het cv;
 • In overleg met bedrijven verzorg jij de marketing van een vacature afgestemd op de juiste doelgroep;
 • Het verdiepen in de verschillende afdelingen binnen Greenberg Nielsen, samen gaan wij kijken wat welke afdeling bij jou past.

Als je als Trainee aan de slag gaat bij Greenberg Nielsen, word jij het visitekaartje van het bedrijf. Hier tegenover staat dat wij jou een aantrekkelijke combinatie bieden van:

 • Een uitstekend basissalaris, aangevuld met goed haalbare bonussen;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden naar senior en managementposities;
 • Een gezellig, jong en dynamisch team, waarin er veel samen wordt ondernomen zoals: Borrels, uitjes, vakanties en verschillende sportactiviteiten;
 • Diverse trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een netwerk waar jij de rest van je carrière nog profijt van blijft houden;
 • Een Iphone van de zaak.

Wat wij verwachten van een toekomstig Trainee:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Een proactieve instelling – jij zet net dat stapje extra wat Greenberg Nielsen onderscheidt in de markt;
 • Een gezonde dosis overtuigingskracht; je bent enthousiast, sociaal, bruist van de energie en bezit een ondernemende mentaliteit;
 • Een creatieve en open mindset waardoor jij de beste partner bent voor zowel kandidaat ,opdrachtgever en collega’s.

Over Greenberg Nielsen

Greenberg Nielsen is een jong innovatief recruitmentbureau gelokaliseerd in WTC aan de Amsterdamse Zuidas, op steenworp afstand van station Amsterdam Zuid. Bij Greenberg Nielsen staat de persoonlijkheid in het wervingsproces centraal. Wij geloven dat persoonlijkheid de onderscheidende factor is voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Sinds 2011 bemiddelen wij op permanente, interim en operationele basis. Door de ervaring van onze consultants zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de bemiddeling op het gebied van Finance, voor zowel bedrijven alsmede Finance professionals.

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan door jouw cv te sturen naar gideon.leendertse@greenbergnielsen.nl. Wil jij meer weten over het traineeship of heb jij vragen? Stuur dan een mail naar gideon.leendertse@greenbergnielsen.nl of bel/ Whatsapp naar 06- 48 27 11 73.