The Young Talent Group

Wij zijn Greenberg Nielsen

Wat is The Young Talent Group?

The Young Talent Group van Greenberg Nielsen biedt aanstormende salestalenten de mogelijkheid zich te ontwikkelen via een intern Traineeship. Of je nou aan het prille begin van je carrière staat of toe bent aan een nieuwe uitdaging, The Young Talent Group geeft jou de mogelijkheid om een nieuwe stap in je carrière te maken. Binnen 2 tot 3 jaar word jij namelijk klaargestoomd voor een senior- of managementpositie binnen Greenberg Nielsen.

Bij The Young Talent Group staan persoonlijke aandacht, intensieve begeleiding en zelfontplooiing centraal. In je eerste maand houd je je voornamelijk bezig met de visie van Greenberg Nielsen, het interviewen van kandidaten en voorbereidende werkzaamheden voor Sales.

De weken erna staan in het teken van de wereld van Sales en het bellen naar klanten, inclusief het uitvoeren van alle voorbereidingen die jij aan het einde van maand 1 hebt gedaan. Denk aan het maken van goede bellijsten, de client calls voorbereiden en vooral veel oefenen. Deze maand kun je beschouwen als de eerste opbouw van jouw eigen netwerk die je volledig mag gaan beheren, vergroten en onderhouden.

Ook zal je meegaan met meetings van collega’s en zal je jouw eerste eigen client meetings gaan doen. Daarnaast ben je natuurlijk steeds bezig met de kandidaten, zodat de eerste opbouw in jouw veelzijdige functie dan ook al vorm krijgt. De maanden hierna ga je steeds verder de verdieping in, zodat je de rol als consultant steeds meer allesomvattend kan gaan maken en jij steeds meer ballen tegelijk in de lucht kan houden.

Kortom; het doel is dat je uiteindelijk jouw eigen kandidaten gaat zoeken, vinden en beheren, jouw klanten goede service biedt en jouw eigen procedures van A tot Z kunt gaan leiden. Hier zullen vervolgens mooie plaatsingen uit volgen!

 

Ervaringen van een trainee

“De eerste twee weken van het programma zijn heel goed ingedeeld. Je krijgt gelijk een volle planning met trainingen, waardoor je goed weet waar je aan toe ben en er direct lekker in komt. Maar daarnaast wordt er ook veel vrijheid geboden. Ik voelde mij vanaf het begin heel welkom in het team. Iedereen is erg open en er hangt een gezellige sfeer. Door de trainingen die er worden gegeven spreek je gelijk veel verschillende mensen, wat het contact leggen makkelijker maakt. De consultants zijn erg gemotiveerd, wat zorgt voor een goede drive binnen het team.” – Pam, trainee bij Greenberg Nielsen.

 

Contact

Ook zo enthousiast geworden over The Young Talent Group? Kijk dan hier voor aanvullende informatie.

Of neem contact op met: Gideon Leendertse (06- 48271173), locatie Amsterdam of Marcel Eldering (06- 22555850), locatie Rotterdam.