Kandidaten

GO FOR THE CLICK THAT MAKES YOU TICK

Mooie bedrijven, interessante posities

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar financiële professionals die het verschil kunnen maken en meedenken met de uitdagingen van deze tijd.

Greenberg Nielsen verbindt jou met mooie bedrijven om de volgende stap te maken in je carrière. Daarbij nemen we de tijd om je uitgebreid te adviseren over de mogelijkheden en weten we de verwachtingen uitstekend te managen.

Wij geloven dat succes niet wordt bepaald door ervaring maar voornamelijk door talent en drive.

Indien je klaar bent voor de volgende stap in je carrière, reageer dan op een van onze vacatures of schrijf je in. Wij nemen dan contact met je op. Uiteraard kun je ook zelf contact opnemen met een van onze consultants op telefoonnummer 020-3337888 of 010-2687140.

KERNWAARDEN

De lat ligt bij Greenberg Nielsen hoog. Om onze doelstellingen te behalen hebben wij kernwaarden afgesproken waar wij elkaar en onze opdrachtgevers ons op aan kunnen spreken.

INSCHRIJVEN

INSCHRIJVEN

INSTAGRAM

INSPIRATIE | Binnen een organisatie wordt succes bepaald door talentvolle mensen. Als medewerker is het belangrijk je te blijven ontwikkelen om succes te behalen. #amsterdam #finance #financerecruitment #talent #growth #success #zuidasamsterdam ...

TRAINING | Thijn deelt zijn kennis over onderhandelen met team interim. Zo kan hij zijn kwaliteiten inzetten en bijdragen aan de ontwikkelingen van collega’s. - #amsterdam #greenbergnielsen #zuidas #finance #training #leren #recruitment #financerecruitment ...

ONTWIKKELEN | Juist in deze gekke tijd is er de ruimte om huidige processen te analyseren en te verbeteren. Daarom zijn wij momenteel druk bezig met trainingen. Hier zie je Daisy en Floris van team Staffing die hard bezig zijn met hun deel van de training.
-
#finance #training #zuidas #amsterdam #greenbergnielsen #leren #recruitment #greenbergstaffing #staffing #staffingagency #commercie
...

NETWERK | In deze gekke tijd vinden wij het belangrijk in contact te blijven staan met ons netwerk. Gisteren hebben wij kaarten geschreven om deze persoonlijke connecties te onderhouden
-
#finance #persoonlijk #kaarten #recruitment #amsterdam #rotterdam #zuidas #weena #connect #connectie
...

INSPIRATIE | Wij verbinden jou met mooie bedrijven om de volgende stap te maken. Bij het perfecte plaatje hoort natuurlijk een toffe baan. Wij helpen je graag bij het vinden van die toffe baan!
-
#finance #financeprofessional #quote #inspiratie #interim #vastewerkplek #recruitment
...

Vorige week hebben wij verschillende hr afdelingen benaderd om hen te vragen waar zij tegen aanlopen in deze lastige tijd. Samen met Arjan Erkel geven wij advies.
Over Arjan: Arjan heeft gewerkt voor artsen zonder grenzen en is 607 dagen gegijzeld geweest. Met zijn ervaring en kennis, kan hij ieder voorzien van het beste advies in momenten van crisis.
...

COLLEAGUE | Ontmoet onze nieuwe stagiaire corporate recruitment Marit. Een leergierige masterstudent aan de Vrije Universiteit. Naast het schrijven van haar masterscriptie ondersteunt ze Valerie, onze corporate recruiter. In haar vrije tijd is ze te vinden op het hockeyveld en geniet ze van gezellige uitstapjes. Welkom Marit!
Lijkt het jou ook leuk om deel uit te maken van de Greenberg Family? Dat kan! Neem dan contact op met Valerie Zeelen via 06-48271169 of valerie.zeelen@greenbergnielsen.nl
...

BLOG | Één van onze kernwaarden is kwetsbaarheid. Dit vinden wij erg belangrijk omdat wij geloven dat jezelf kwetsbaar opstellen je persoonlijke ontwikkeling bevordert. Het kan zijn dat mensen het lastig vinden om zichzelf kwetsbaar open te stellen. Dit zou kunnen komen doordat iemand een masker af zet en imperfecties laat zien. Dit brengt vaak iets positiefs. En daarom willen wij er extra aandacht aan besteden. De Amerikaanse onderzoekster Brené Brown onderzocht kwetsbaarheid.
In een TED-Talk legt ze uit dat de connectie met elkaar hetgeen is wat betekenis geeft aan ons leven. Ze kwam erachter dat de mensen in haar onderzoek onderverdeeld konden worden in twee groepen. Namelijk, de mensen die voelden dat ze connectie verdienden en de mensen die hier moeite mee hadden. Opvallend was dat het verschil tussen deze groepen was kwetsbaarheid.
Brown legt uit dat het onderdrukken van je kwetsbaarheid tegelijkertijd ook andere emoties onderdrukt. Dit betekent dat ook blijdschap, dankbaarheid en plezier onderdrukt worden. Juist de dingen die het leven zo betekenisvol maken. Ook gaat dit ten koste van de connectie met anderen. Daarom geeft Brown als advies dat je jezelf moet laten zien, écht moet laten zien. Alleen dan zullen we beter zijn voor onszelf en uiteindelijk ook voor anderen.
...

GREENBERG NIELSEN AMSTERDAM

Strawinskylaan 381 WTC F-toren, 3e etage 1077 XX Amsterdam

020-3337888 info@greenbergnielsen.nl

GREENBERG NIELSEN ROTTERDAM

Weena 690 Millenniumtoren, 26e etage 3012 CN Rotterdam

010-2687140 info@greenbergnielsen.nl