Kandidaten

GO FOR THE CLICK THAT MAKES YOU TICK

Mooie bedrijven, interessante posities

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar financiële professionals die het verschil kunnen maken en meedenken met de uitdagingen van deze tijd.

Greenberg Nielsen verbindt jou met mooie bedrijven om de volgende stap te maken in je carrière. Daarbij nemen we de tijd om je uitgebreid te adviseren over de mogelijkheden en weten we de verwachtingen uitstekend te managen.

Wij geloven dat succes niet wordt bepaald door ervaring maar voornamelijk door talent en drive.

Indien je klaar bent voor de volgende stap in je carrière, reageer dan op een van onze vacatures of schrijf je in. Wij nemen dan contact met je op. Uiteraard kun je ook zelf contact opnemen met een van onze consultants op telefoonnummer 020-3337888 of 010-2687140.

KERNWAARDEN

De lat ligt bij Greenberg Nielsen hoog. Om onze doelstellingen te behalen hebben wij kernwaarden afgesproken waar wij elkaar en onze opdrachtgevers ons op aan kunnen spreken.

INSCHRIJVEN

INSCHRIJVEN

INSTAGRAM

Afgelopen week had Maud Olislagers een gesprek met een financial die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Zij vertelde:

Vooraf had hij mij al aangegeven dat zijn CV wat verouderd is en dat was ook zo. Het was een CV met veel tekst en veel algemene termen. Aan het einde van het gesprek heb ik daarom een stukje CV advies meegegeven. Samen met een collega hebben we met hem zijn CV doorgenomen en concrete tips gegeven waarmee hij aan de slag kon. Mocht hij het CV na zijn aanpassingen nog een keer willen opsturen mag dat natuurlijk altijd! Dan kijken we er graag nog een keer naar.

Mocht jij een second opinion willen op jouw CV neem dan eens contact op met ons en stuur een DM!

#recruitment #finance #cv #cvadvies #consultant #starter #financeprofessional
...

Vandaag hebben Manon en Monica de webinar ‘Opfriscursus Google for Jobs’ van @monsterboardnl gevolgd. Het was een interessante sessie waarbij veel nieuwe kennis is vergaard. Bedankt heren!
-

#finance #training #zuidas #amsterdam #greenbergnielsen #leren #recruitment #greenbergstaffing #staffing #staffingagency #commercie
...

TRAINING | Thijn deelt zijn kennis over onderhandelen met team interim. Zo kan hij zijn kwaliteiten inzetten en bijdragen aan de ontwikkelingen van collega’s. - #amsterdam #greenbergnielsen #zuidas #finance #training #leren #recruitment #financerecruitment ...

ONTWIKKELEN | Juist in deze gekke tijd is er de ruimte om huidige processen te analyseren en te verbeteren. Daarom zijn wij momenteel druk bezig met trainingen. Hier zie je Daisy en Floris van team Staffing die hard bezig zijn met hun deel van de training.
-
#finance #training #zuidas #amsterdam #greenbergnielsen #leren #recruitment #greenbergstaffing #staffing #staffingagency #commercie
...

NETWERK | In deze gekke tijd vinden wij het belangrijk in contact te blijven staan met ons netwerk. Gisteren hebben wij kaarten geschreven om deze persoonlijke connecties te onderhouden
-
#finance #persoonlijk #kaarten #recruitment #amsterdam #rotterdam #zuidas #weena #connect #connectie
...

INSPIRATIE | Wij verbinden jou met mooie bedrijven om de volgende stap te maken. Bij het perfecte plaatje hoort natuurlijk een toffe baan. Wij helpen je graag bij het vinden van die toffe baan!
-
#finance #financeprofessional #quote #inspiratie #interim #vastewerkplek #recruitment
...

GREENBERG NIELSEN AMSTERDAM

Strawinskylaan 381 WTC F-toren, 3 1077 XX Amsterdam

020-3337888 info@greenbergnielsen.nl

GREENBERG NIELSEN ROTTERDAM

Weena 690 Millenniumtoren, 26e etage 3012 CN Rotterdam

010-2687140 info@greenbergnielsen.nl