Wintersport 2019

Wij zijn Greenberg Nielsen

Wintersport 2019

08-02-2019

Dat hard werken wordt beloond, blijkt wel uit het feit dat we met z’n allen op het vliegtuig mochten stappen voor een onvergetelijke driedaagse skitrip naar Schladming!

Maandenlang hadden we toegewerkt naar deze fantastische reis. En met de week werd het spannender, waar zouden we naartoe gaan?  Een paar knappe koppen hadden de locatie al uit onze teasers kunnen opmaken, maar op de dag zelf werd het definitief bekend gemaakt.. Schladming!

Hieronder een korte weergave van ons fantastische programma:

Dag 1: Vrijdagochtend om 04:00 uur stond iedereen vol enthousiasme op om naar Innsbruck te vliegen. Halverwege de dag arriveerden we op de plek van bestemming en sjeesden we zo snel mogelijk naar de skiverhuur. Met het snowboard of de ski’s onder de arm waagden we de eerste poging. De helft van de groep nam een klein skilesje en de andere helft ging op de vrije voet de piste op. Na ons een uurtje of 2 in de sneeuw gewaand te hebben, was het tijd voor de après-ski. Even snel eten en HUP naar één van de grootste après-ski hutten van Europa: Hohenhaus Tenne. What a night!

Dag 2: Door de warme zonnestralen en de felle blauwe lucht kwamen we moeiteloos ons bed uit. Een volle dag skiën: dat moesten we optimaal benutten! Al vroeg beklommen we de berg. We splitsten op in verschillende groepen. Na een hele dag skiën en een uitgebreide lunch, met de meest overheerlijke Wiener Schnitzel, ontmoetten we elkaar weer in het dorp. Wederom doken we de beste après-ski tenten in.

Na een kort opfrismoment hebben we heerlijk gedineerd in een iets chiquer restaurant. Waarna we ons natuurlijk weer volop in het Schladmingse après-skileven hebben gestort. Dit keer begaven we ons in Siglu: een skibar in de vorm van een iglo. Een heel klein barretje, maar intens gezellig!

Dag 3: Alweer de laatste dag.. De vermoeidheid en spierpijn namen toe. Een aantal bikkels ging nog skiën en rodelen. Maar de meerderheid was niet meer zo actief en nestelde zich in de skibar voor een warme choco of een verfrissend biertje. Afsluitend hebben we gezamenlijk geluncht en toen was het helaas alweer tijd om de spullen in te pakken. Eerst naar München.. toen naar Amsterdam.. en maandag weer vol frisse moed op kantoor!

Het was me het weekend wel!

Lijkt het jou ook leuk om volgend jaar mee te gaan? Sluit dan aan bij onze Young Talent Group! Bekijk hier de vacature.