Greenberg Nielsen

Assistant Recruitment Consultant (16 tot 40 uur per week)

Salary: Marktconform

Bij Greenberg Nielsen, een innovatief Recruitmentbureau midden op de bruisende Amsterdamse Zuidas, zijn wij op zoek naar enthousiaste Assistant Recruitment Consultants! Als Assistant Recruitment Consultant kom je terecht in een jong en ambitieus team waarin je nauw gaat samenwerken met consultants van verschillende disciplines. Je krijgt een divers takenpakket dat onder andere bestaat uit:

  • Het actief zoeken naar geschikte kandidaten voor diverse functies;
  • Het voeren van intakes/interviews met kandidaten;
  • Het in kaart brengen van de laatste ontwikkelingen/trends op de markt van recruitment en Finance;
  • Het ondersteunen van de consultants met ad-hoc werkzaamheden.

Wat wij verwachten van een Assistant Recruitment Consultant:

Wij zijn op zoek naar iemand die momenteel een hbo- of wo-opleiding volgt of deze reeds heeft afgerond. Daarnaast zoeken wij iemand met doorzettingsvermogen, uitstekende sociale skills en een goede dosis mensenkennis. Bovendien ben jij zowel mondeling als schriftelijk een topper in Nederlands en Engels.

Wat wij jou te bieden hebben:

  • Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
  • Een gezellig, jong en dynamisch team, waarin er veel samen wordt ondernomen zoals wekelijkse vrijdagmiddag borrels, uitjes, vakanties en verschillende sportactiviteiten;
  • Een netwerk waar jij de rest van je carrière nog profijt van blijft houden;
  • De mogelijkheid jezelf op professioneel gebied te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen.

Over Greenberg Nielsen:

Greenberg Nielsen is een jong en innovatief recruitmentbureau gelokaliseerd in het WTC gebouw op de Amsterdamse Zuidas, op steenworp afstand van station Amsterdam Zuid. Bij Greenberg Nielsen staat de persoonlijkheid in het wervingsproces centraal. Wij geloven dat persoonlijkheid de onderscheidende factor is voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Sinds 2011 bemiddelen wij op permanente, interim en uitzend-basis. Door de ervaring van onze consultants zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de bemiddeling op het gebied van Finance, voor zowel bedrijven alsmede Finance professionals.

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan door jouw cv te sturen naar iris.vandam@greenbergnielsen.nl wil jij meer weten over deze vacature of heb jij vragen? Stuur dan een mail naar iris.vandam@greenbergnielsen.nl of bel naar 06 34 22 97 74.