BAS Consultancy

BAS Consultancy – Finance Consultant Profit

Salary: €2.500 - €6.000 per maand Afhankelijk van opleiding en ervaring

Zie jij jezelf in een rol als Business controller of Financial Controller? Wil jij jouw kennis vergroten en werken aan diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers? Word dan consultant bij BAS Consultancy.

Werken bij BAS betekent ingezet worden op een grote diversiteit aan opdrachten en projecten binnen verschillende expertises. Zo kun je denken aan Business Control, Finance Planning & Control, Project Control en Internal Control maar ook Data Analytics en Reporting en Transactional Finance. Je werkt voor leuke klanten in de randstad zoals Samsung, IKEA, Tele2, Footlocker, Pathé, Accor, NS e.v.a.

 

Verantwoordelijkheden

Als consultant wordt je continue uitgedaagd door de diversiteit van je projecten. Hierbij spelen interesse en ambitie een grote rol. Je bent verantwoordelijk voor je eigen groeicurve en wordt hierin begeleid door de HR specialist. Je geniet van het aannemen van verschillende rollen, waaronder die van specialist, adviseur, projectmedewerker en medewerker implementatie. Je bent breed inzetbaar en kent de financiële uitdagingen van nu én van de toekomst.

Geen project is hetzelfde. Zo lever je als consultant de ene keer inzicht in de financiële resultaten van een organisatie en de andere keer acteer je als adviseur op het gebied van data analytics & reporting. Je zorgt voor betrouwbare informatie en help je de prestatie en effectiviteit van de klant te vergroten.

BAS investeert volop in de opleiding en ontwikkeling van jou als consultant. In samenwerking met de Creating Insights University (CIU) bieden ze een uitgebalanceerd en uitdagend opleidingstraject die de consultants ‘future proof’ maakt en bijdraagt aan een brede inzetbaarheid. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid je RA, RE, RC of een andere studie of cursus naar keuze te volgen. Je werkt voor een bedrijf waar maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Daarnaast zijn teambinding en ontwikkeling belangrijke speerpunten. Flexibel werken behoort tot de mogelijkheden (32-40 uur) en is er een goede balans tussen werk en privé. Een leaseauto of een (OV) bonus zijn inclusief.

 

 

Opleiding en persoonlijke skills

  • Je hebt een HBO of WO studie afgerond
  • Je hebt 2 – 8 jaar werkervaring opgedaan binnen het financiële vakgebied
  • Je bent een no-nonsense persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Jouw drive tot ontwikkeling maakt dat je wilt groeien en voorop wilt gaan in jouw vakgebied
  • Je hebt een hoog inlevingsvermogen en weet jezelf goed te presenteren bij een opdrachtgever.

 

Ben jij geïnteresseerd in deze openstaande vacature of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Carolien van Buuren op 0628464194 of carolien.vanbuuren@greenbergnielsen.com.