Greenberg Nielsen

Finance Consultant Profit

Salary: --

Zie jij jezelf in een rol als Business controller of Financial Controller? Wil jij je kennis vergroten en werken aan diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers? Word dan consultant bij onze klant.

Werken bij onze klant betekent ingezet worden op een grote diversiteit aan opdrachten en projecten binnen verschillende expertises. Zo kun je denken aan Business Control, Finance Planning & Control, Project Control en Internal Control maar ook Data Analytics en Reporting en Transactional Finance. Je werkt voor leuke klanten in de randstad zoals Samsung, IKEA, Tele2, Footlocker, Pathé, Accor, NS e.v.a.

 

Verantwoordelijkheden

Als consultant wordt je continue uitgedaagd door de diversiteit van je projecten. Hierbij spelen interesse en ambitie een grote rol. Je bent verantwoordelijk voor je eigen groeicurve en word hierin begeleid door de HR specialist. Je geniet van het aannemen van verschillende rollen, waaronder die van specialist, adviseur, projectmedewerker en medewerker implementatie. Je bent breed inzetbaar en kent de financiële uitdagingen van nu én van de toekomst.

Geen project is hetzelfde. Zo lever je als consultant de ene keer inzicht in de financiële resultaten van een organisatie en de andere keer acteer je als adviseur op het gebied van data analytics & reporting. Je zorgt voor betrouwbare informatie en help je de prestatie en effectiviteit van de klant te vergroten.

Onze klant investeert volop in de opleiding en ontwikkeling van jou als consultant. In samenwerking met de Creating Insights University (CIU) bieden ze een uitgebalanceerd en uitdagend opleidingstraject die de consultants ‘future proof’ maakt en bijdraagt aan een brede inzetbaarheid. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid je RA, RE, RC of een andere studie of cursus naar keuze te volgen. Je werkt voor een bedrijf waar maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Teambinding en ontwikkeling zijn ook belangrijke speerpunten. Flexibel werken behoort tot de mogelijkheden (32-40 uur) en is er een goede balans tussen werk en privé. Een leaseauto of een (OV) bonus zijn inclusief.

 

Opleiding en persoonlijke skills 

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO studie
  • Je hebt 2 – 8 jaar werkervaring opgedaan binnen het financiële vakgebied
  • Je bent een no-nonsense persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je drive tot ontwikkeling maakt dat je wil groeien en voorop wilt gaan in jouw vakgebied
  • Je hebt een hoog inlevingsvermogen en weet jezelf goed te presenteren bij een opdrachtgever.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carolien van Buuren op 0628464194 of carolien.vanbuuren@greenbergnielsen.nl.