Dura Vermeer

Financieel Administratief Medewerker – Dura Vermeer – Hoofddorp

Salary: max €43.000 o.b.v. 40 uur

Salarisindicatie: max. €43.000 op jaarbasis (o.b.v. 40 uur per week)

Over de functie:

Voor onze klant Dura Vermeer, een van de grootste bouwbedrijven van Nederland, zijn wij op zoek naar een enthousiaste teamspeler die met veel plezier werkt in een energieke, groeiende en ambitieuze omgeving. Samen met het team ga jij door middel van digitalisering, de afdeling naar een hoger niveau tillen.

Als Financieel Administrateur ben je onderdeel van het dynamische accounting team dat valt binnen de afdeling Accounting & Reporting in het SSC. In deze veranderende omgeving, zorgen jij samen met de rest van het team (13 fte) voor de financiële afwikkeling. Jij zal terecht komen binnen een breed specialisme waarbij jij ook breed ingezet zal gaan worden. Een mooie uitdaging om meer te leren dus! Jij zal te maken gaan krijgen met een of meerdere deel administraties; denk aan de verkoopadministratie, projectadministratie van de lopende projecten, de urenregistratie of de complete administratie van een werkmaatschappij. Hierbij voer jij dus zelfstandig de volledige bedrijfsadministratie uit; denk aan bijvoorbeeld de asfalt centrales. Hierbij weet jij de werkzaamheden goed uit weet te voeren binnen een digitale werkomgeving en biedt jij ondersteuning aan de Senior Financieel Administrateurs met de dagelijkse werkzaamheden.

De afdeling Accounting & Reporting is verantwoordelijk voor de financiële rapportages, de volledige accounting met de bijbehorende kwaliteit. Jij bent verantwoordelijk voor jouw onderdeel en gaat dan ook als specialist te werk waarbij jij met de kennis die jij hebt, de vragen kunt beantwoorden van de collega’s om jou heen.

Ben jij een energiek persoon en wil jij je graag breed wilt ontwikkelen binnen Accounting? Lees dan verder!

Jouw taken:

Binnen jouw functie ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het zorgen voor het up to date zijn van de financiële administratie van een of meerdere deel administraties of (afhankelijk van de omvang), van een volledige werkmaatschappij;
  • Het rapporteren aan de financieel managers en controllers over de administratie en sparren met de collega’s bij vragen die ontstaan over de werkzaamheden;
  • Mee werken bij de uitvoering van procesverbeteringen;
  • Het verwerken van de urenregistratie;

Wie ben jij:

  • Beschik jij over HBO denk en werk niveau / opleiding (financieel/economisch)?
  • Heb jij minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring binnen de financiële administratie?
  • Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend en heb jij gevorderde kennis van Excel?
  • Sta jij stevig in jouw schoenen die graag mee denkt met de organisatie en heb jij daarnaast die energieke en vriendelijke persoonlijkheid om het team te komen versterken? Deins jij niet terug voor deadlines en kun jij goed omgaan met tijdsdruk?

Dan is deze rol geschikt voor jou! Reageer en stuur jouw cv naar: davey.borhem@greenbergstaffing.nl . Voor vragen kun jij bellen naar Greenberg Staffing op het nummer: 020-3337890 en vraag naar Davey Borhem om jouw vragen persoonlijk te beantwoorden!

Over het bedrijf:

Dura Vermeer is een van de grootste bouwbedrijven van Nederland met een bestaansrecht van al meer dan 160 jaar en zijn met hun open en moderne kantoor gevestigd in Hoofddorp. Zij kenmerken zich door innovatief projectmanagement. Meebewegen met de markt en inspelen op kansen is waar zij voor staan. Het kantoor is erg goed bereikbaar en zij hebben een inspirerend pand waarbij je veel energie krijgt van jouw werkomgeving en iedere dag met plezier naar jouw werk toe gaat. Er wordt open en transparant gecommuniceerd in een informele setting.

Het betreft een functie waarbij er uitzicht is op een permanent contract met zeer goede arbeidsvoorwaarden, zowel primair als ook secundair.