Greenberg Nielsen

Greenberg Nielsen – Junior Office/Event Manager

Salary: --

Heb jij net je studie afgerond? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij werken binnen een jong team in een dynamische en gezellige organisatie met een informele werksfeer? Wij, Greenberg Nielsen, zijn op zoek naar een enthousiaste Office/Event Manager!

Als Office/Event Manager ben jij het centrale aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Je krijgt een brede verantwoordelijkheid en een zeer divers takenpakket. Vanuit deze positie werk je met alle consultants samen om een optimale service te verlenen aan onze klanten. Dit bestaat uit het onboarden van nieuwe kandidaten en opdrachten tot en met het afronden van diverse projecten. Zo stel jij de contracten op en zorg jij voor het aanleveren van de benodigde informatie aan zowel kandidaat als klant. Naast het ondersteunen van de consultants ben jij ook verantwoordelijk voor de aansturing van de receptie, sales support en diverse stagiaires.

Binnen Greenberg Nielsen ben jij ook volledig verantwoordelijk voor het organiseren van diverse bedrijfsevenementen. Deze evenementen bestaan uit de leukste personeelsuitjes tot en met events voor kandidaten en klanten. Het aanleveren van creatieve ideeën en een ondernemende mindset is hiervoor dan ook belangrijk. Als Office/Event Manager zorg jij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en ben jij betrokken bij elke stap die de organisatie zet. Je krijgt volledig de ruimte om nieuwe projecten op te pakken en schakelt hiervoor rechtstreeks met de directie.

 

Profiel werknemer:

  • Georganiseerd en oplossingsgericht; geen enkel probleem is te gek voor jou
  • Ondernemend en creatief; je bedenkt nieuwe initiatieven en vind het leuk om verschillende projecten op te pakken
  • Sociaal en heeft karakter; je vindt het leuk om een fijne omgeving te creëren waar iedereen met plezier aan de slag gaat
  • Goed in Nederlands en Engels; je staat zonder problemen klanten te woord
  • In het bezit van minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Heeft 0 tot 3 jaar werkervaring

 

Wat wij jou te bieden hebben:

Greenberg Nielsen is een jong en energiek recruitmentbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van Finance professionals in Amsterdam. Wij zijn een creatief bedrijf dat continu in beweging is. Persoonlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel naar onze klanten toe als bij ons op kantoor. Zo hebben wij een App ontwikkeld, Greenberg Island, waarmee we op een unieke wijze kijken naar de persoonlijkheid van elke kandidaat en kom je terecht in een hecht team waarin veel wordt ondernomen, variërend van onze wekelijkse vrijdagmiddag borrel tot ons jaarlijkse uitjes en reis naar het buitenland. Er werken hier meer dan 30 jonge mensen, die zich elke dag weer afvragen hoe ze ooit zonder jou moeten. Want jij, jij regelt er alles!

Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op met Anouk Baerveldt anouk.baerveldt@greenbergnielsen.nl of via 020 333 7 888.