Greenberg Nielsen

Greenberg Nielsen- Office Manager

Salary: --

Wil jij werken binnen een jong team in een dynamische en gezellige organisatie met een informele werksfeer? Wij, Greenberg Nielsen, zijn op zoek naar een enthousiaste Office Manager voor onze locatie op het Weena in Rotterdam! Als Office Manager ben jij het centrale aanspreekpunt binnen Greenberg Nielsen Rotterdam en ben je betrokken bij elke stap die de organisatie zet. Jij bent proactief en meerdere ballen tegelijk in de lucht houden is voor jou absoluut geen probleem! Je hebt allround kwaliteiten waardoor je met gemak een divers takenpakket op je neemt; zo ben je zowel verantwoordelijk voor de administratie en facturatie als het organiseren van de bedrijfsevenementen en personeelsuitjes. Praktisch denken en een nuchtere aanpak zijn jou op het lijf geschreven. Tevens pak je verschillende operationele zaken vol overtuiging op, zoals het aansturen van de receptie, sales support en de stagiaires.

 

Daarnaast ben jij:

  • Goed in Nederlands en Engels;
  • Iemand met 0 tot 4 jaar werkervaring als Office Manager (of in een soortgelijke positie);
  • In het bezit van HBO werk- en/of denkniveau;
  • Stressbestendig, georganiseerd en oplossingsgericht;
  • Flexibel en iemand zonder 9 tot 5 mentaliteit;
  • Ondernemend en creatief;
  • Sociaal: je houdt van een gezellige en actieve werkomgeving en neemt zelf graag deel aan de leuke activiteiten die je gaat organiseren.

Wat hebben wij jou te bieden? Greenberg Nielsen is een jong en dynamisch recruitmentbureau, gespecialiseerd in Finance professionals, gevestigd op zowel de Amsterdamse Zuidas als het Weena in Rotterdam. Wij zijn een creatief bureau dat continu in beweging is. Zo hebben wij een App ontwikkeld, Greenberg Island, waarmee wij op een unieke wijze kijken naar de persoonlijkheid van onze collega’s en kandidaten. Daarnaast zijn we een hecht team waarin veel wordt ondernomen, variërend van onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel tot ons jaarlijkse reisje naar het buitenland.

 

Ons team bestaat uit ongeveer 35 jonge en enthousiaste collega’s verdeeld over 2 kantoren, die zich elke dag weer afvragen hoe ze ooit zonder jou moeten! Want jij, jij doet er alles! Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan gerust contact op met Marcel Eldering: marcel.eldering@greenbergnielsen.nl via 010 316 2017.