Greenberg Nielsen

Greenberg Nielsen – Office Manager

Salary: Marktconform

Als Office Manager ben jij de spin in het web die het bedrijf draaiende houdt, de lijm tussen administratie en facturatie, de persoon tussen prestatie en recreatie. Jij bent proactief en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Meerdere ballen tegelijk in de lucht houden is voor jou geen probleem en hier raak jij ook zeker niet van gestressed. Verder neem je de verantwoordelijkheid om verschillende operationele zaken binnen Greenberg Nielsen te regelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: het aansturen van de receptie en sales support, de organisatie van diverse events en andere zaken. En natuurlijk onthoud je alle verjaardagen en zorg jij jaarlijks voor de leukste activiteiten.

Praktisch denken en een nuchtere aanpak is jou op het lijf geschreven en dat is een van de redenen dat wij jou willen hebben!

Daarnaast ben jij:

  • Goed in Nederlands en Engels;
  • Heb je 1 a 4 jaar werkervaring als office manager (of een soortgelijke positie);
  • Stressbestendig en georganiseerd;
  • Iemand die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft;
  • Ondernemend en heb je een creatieve geest;
  • Positief en oplossingsgericht.

 

We verwachten dat onze Office Manager HBO werk- en denkniveau heeft, accuraat, georganiseerd, servicegericht en proactief is. Greenberg Nielsen is een jong en dynamisch recruitmentbureau gespecialiseerd in Finance professionals in Amsterdam op de Zuidas. Wij zijn een creatief bedrijf dat continu in beweging is. Zo hebben wij een App ontwikkeld, Greenberg Island, waarmee wij op een unieke wijze kijken naar de persoonlijkheid van elke kandidaat. Er werken hier 20+ jonge mensen, die zich elke dag weer afvragen hoe ze ooit zonder jou moeten. Want jij, jij regelt er alles!
Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op met Bouke van der Weide: bouke.vanderweide@greenbergnielsen.nl of via 06 48270237.