Greenberg Nielsen

Greenberg Nielsen – Sales Support

Salary: --

Heb jij net je studie afgerond? Of heb jij een tussenjaar en ben jij opzoek naar een leuke baan? Wil jij werken binnen een jong team in een gezellige organisatie met een informele werksfeer? Wij, Greenberg Nielsen, zijn op zoek naar een Sales Support.

Als Sales Support ondersteun jij de consultants in al hun dagelijkse werkzaamheden. Jij bent een top planner die ervoor zorgt dat alle afspraken naadloos in elkaar overlopen. Zo ben jij het eerste aanspreekpunt omtrent het inplannen van interviews met klanten en kandidaten.

Samen met de Office Manager vorm je een team en zorgen jullie ervoor dat al het binnenkomende bel- en mailverkeer wordt opgepakt en afgehandeld. Jij neemt bij ons op kantoor dagelijks de telefoon aan en zorgt ervoor dat klant- en kandidaat gegevens worden verwerkt in onze CRM-database.

Verder ondersteun jij als Sales Support ook verschillende facilitaire en organisatorische zaken. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het opmaken van overeenkomsten, functieprofielen, rapportages en opdrachtbevestigingen.

Tot slot ben jij verantwoordelijk voor de backoffice organisatie van Greenberg Staffing. Eén van de drie teams binnen ons bedrijf. Jij schakelt direct met onze payroll partner en zorgt ervoor dat alle nieuwe klanten en kandidaten worden verwerkt in ons payroll systeem. Jij bent de vriendelijke en enthousiaste toon binnen ons bedrijf en staat altijd met veel plezier onze klanten en kandidaten te woord.

Kortom, jij bent dé duizendpoot die onmisbaar is binnen onze organisatie.

 

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • Een echte aanpakker is;
  • Sociaal is en karakter heeft; je vindt het leuk om een fijne omgeving te creëren waar iedereen met plezier aan de slag gaat;
  • Accuraat en georganiseerd is en daarnaast in staat is om prioriteiten te stellen; je bent een goede planner en zet altijd de puntjes op de i.
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft;
  • Goede kennis heeft van Microsoft Office programma’s als Outlook, Word en Excel;
  • Goed is in Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling.

 

Greenberg Nielsen

Greenberg Nielsen is een jong en energiek recruitmentbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van Finance professionals. Wij zijn een creatief bedrijf dat continu in beweging is. Persoonlijkheid en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team waarin je veel kan leren en jezelf kan ontplooien. Binnen ons bedrijf, gevestigd in Amsterdam, wordt er veel ondernomen, variërend van onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel tot onze jaarlijkse uitjes naar het buitenland.

 

Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op met Anouk Baerveldt via anouk.baerveldt@greenbergnielsen.nl of via 020 333 7 888.