Greenberg Nielsen

Junior Accountant

Salary: --

Ben jij degene die graag de handen uit de mouwen steekt, het werk ziet liggen en er direct mee aan de slag gaat? Wil je jezelf vanuit Accounting verder ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van controle werkzaamheden?

Als Junior Accountant draag jij de zorg voor de processen binnen de financiële afdeling. Je maakt onderdeel uit van het General Accounting Team, waar jij verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van meerdere administraties, inclusief de maand- en jaarafsluiting en de interne controle werkzaamheden.

Binnen deze functie kom je te werken in de vorm van een traineeship, waarbij je concreet opgeleid wordt en in verschillende rollen komt te werken. Jouw ontwikkeling staat centraal en je zal continue bij verschillende projecten betrokken worden, onder andere op het gebied van financial/business control! Daarnaast ben je nauw betrokken bij het initiëren en uitvoeren van procesverbeteringen.

Jouw taken:            

  • Analyse van openstaande posten en uitzetten van acties voor openstaande posten
  • Controles op afgesloten contracten van zorgverzekeraars
  • Controleren, boeken en archiveren van inkoopfacturen in de juiste entiteit
  • Controle van alle werkzaamheden m.b.t. betalingen aan leveranciers en hierover contacten onderhouden met alle relevante partijen
  • Uitvoeren, controleren en rapporteren van de werkzaamheden voor meerdere administraties
  • Verzorgen van de facturatie en her declaratie van de diverse bedrijfsonderdelen, inclusief het boeken en controleren van deze transacties

Wie ben jij: De ideale kandidaat heeft een afgeronde financiële HBO of WO-opleiding en wellicht al enkele jaren werkervaring binnen Accounting. Daarnaast heb je de juiste mindset en drive om je allround te ontwikkelen en mee te denken in het verbeteren van processen. Omschrijven de woorden ambitieus en doelgericht jouw persoonlijkheid? Beheers jij uitstekend de Nederlandse en Engelse taal?

Reageer dan via karen.degeus@greenbergnielsen.nl of 06-34 22 97 82.