Smit&Zoon

Smit & Zoon – Financial Administrator

Salary: Marktconform

Ben jij een Financial Administrator in hart en nieren en toe aan een nieuwe uitdaging binnen een groeiende organisatie? In deze rol voer je, samen met 2 directe collega’s, uitvoerende en ondersteunende financieel administratieve taken uit.

Heb jij een HBO opleiding afgerond richting Finance of Economie en heb je daarnaast minimaal 2 jaar relevante werkervaring in finance of administratie?

Lees dan verder!

 

Waar? Bij Smit & zoon in Weesp, een bekende speler op het gebied van het ontwikkelen van chemische grondstoffen ten behoeve van de leerindustrie.

 

Vacature Financial Administrator

Fulltime, Weesp

 

Wat ga je doen?

Als Financial Administrator werk je in het team dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van o.a. het Accounts Payable en Accounts Receivable proces, het commissie proces, declaraties, grootboekbeheer en bankboekingen. Daarnaast houd je je bezig met procesverbeteringen en digitalisatie. Naast de vaste werkzaamheden en de maandafsluiting neem je deel aan projecten op financieel gebied.

Je rapporteert aan de Finance Manager en het team bestaat uit 5 directe collega’s.

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen een internationaal familiebedrijf? Ben jij pro-actief en kan jij goed samenwerken en zelfstandig werken? Dan horen wij graag van jou!

Jouw profiel

  • Je bent in bezit van een HBO diploma richting Finance of Economie;
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in finance of administratie;
  • Je bent in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je denkt pro actief mee en komt met verbetervoorstellen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal is erg belangrijk

 

Wij bieden jou

Een leuke baan bij een toonaangevend internationaal opererend familiebedrijf. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend: een goed salaris en diverse aantrekkelijke extra’s als 13e maand en variabele bonus. Ook biedt Smit & zoon uitstekende opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Floris Croese via 06 24843886, of via: floris.croese@greenbergstaffing.nl