Greenberg Nielsen

Trainee Sales & Consulting – Greenberg Nielsen

Salary: --

Ben je net afgestudeerd of wil je een andere richting geven aan jouw loopbaan? Weet jij precies waar het talent van Nederland zich bevindt, hoe je dit talent moet benaderen en met bedrijven kan verbinden? Dan past de Sales en Consulting Traineeship van Greenberg Nielsen perfect bij jou! Wij stomen je klaar voor een geweldige Senior of Managementpositie binnen het Finance Consultancy vak!

 

Wie zijn wij?

Greenberg Nielsen is een jong innovatief recruitmentbureau gelokaliseerd op de Weena, recht tegenover Rotterdam Centraal Station. Bij Greenberg Nielsen staat de persoonlijkheid in het wervingsproces centraal. Wij geloven dat persoonlijkheid de onderscheidende factor is voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Sinds 2011 bemiddelen wij op permanente, interim en operationele basis. Door de ervaring van onze consultants zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de bemiddeling op het gebied van Finance, voor zowel bedrijven alsmede voor Finance professionals.

 

Wat kan je van een Traineeship bij Greenberg Nielsen verwachten?

Als Trainee Finance Consultancy nemen we je mee in het vak sales, recruitment en consultancy. Middels trainingen zoals, sales training, proces management training, en verschillende persoonlijkheidstrainingen word je volledig opgeleid tot Finance Consultant. Naast deze opleiding ga je ook meteen aan de slag binnen de organisatie. Geen dag is bij ons het zelfde! Je gaat naar klantbezoeken, doet je eerste interviews met kandidaten, ontwikkelt jouw sales in de praktijk en schrijft je eigen vacatureteksten. Kortom, je wordt meegenomen in elke stap van het Finance consultancy proces. Wanneer je de basis onder de knie hebt, krijg je steeds meer verantwoordelijkheid en ga je aan de slag als zelfstandig Consultant. Hier komt het volgende bij kijken:

 • Het benaderen van potentiële organisaties en talentvolle kandidaten.
 • Het interviewen van potentiële kandidaten, waarbij de vaardigheden en de persoonlijkheid net zo belangrijk zijn als het cv;
 • Het meedenken en adviseren van organisaties op het gebied van teamsamenstellingen binnen Finance afdelingen;
 • Het in kaart brengen van jouw persoonlijke kwaliteiten en hoe je deze het beste kan inzetten;
 • En natuurlijk nemen we je mee binnen de verschillende afdelingen binnen Greenberg Nielsen. Zodat we uiteindelijk samen kunnen gaan kijken welke afdeling het beste bij jou past.

 

Daarnaast bieden wij jou het volgende:

 • Een uitstekend basissalaris, aangevuld met goed haalbare bonussen
 • Een gezellig, jong en dynamisch team, waarin er veel samen wordt ondernomen zoals: borrels, uitjes, vakanties, verschillende sportactiviteiten en natuurlijk onze signature, de vrijdagmiddagborrel!
 • Een netwerk waar jij de rest van je carrière profijt van zal hebben;
 • Goede doorgroeimogelijkheden naar Medior, Senior en Managementposities;

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Een proactieve instelling – jij zet net dat stapje extra wat Greenberg Nielsen onderscheidt in deze markt;
 • Een gezonde dosis overtuigingskracht; je bent enthousiast, sociaal, bruist van de energie en bezit een ondernemers mentaliteit;
 • Een creatieve en open mindset waardoor jij de beste partner bent voor zowel kandidaat als opdrachtgever en natuurlijk je collega’s.

 

Wat doe jij morgen?

Solliciteer direct door jouw cv te sturen naar Marcel Eldering. Wil jij meer weten over het traineeship of heb jij vragen? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via marcel.eldering@greenbergnielsen.nl of bellen naar 010 – 316 2020 .