Vibe Group

Vibe Group – Manager Accounting

Salary: markconform

Salaris: Marktconform

 Als Manager Accounting bij Vibe Group kom je te werken in een dynamische, internationale en snel groeiende organisatie. Vibe Group maakt een explosieve groei door en is de komende jaren gericht op verdere (internationale) uitbreiding.  Als Manager Accounting speel je een belangrijke rol in het faciliteren van deze groei, en ben  je een belangrijke sparringpartner voor de Finance Director. Daarnaast werk je nauw samen met de Business en Financial Controllers in het realiseren van een volledige en correcte maandafsluiting.

 De Manager Accounting coördineert de dagelijkse werkzaamheden van de financiële administratie. Het zwaartepunt van deze rol zit in het managen en coachen van het Accounting team (10fte). Je dient als vraagbaak voor inhoudelijke vragen maar draagt ook zorg voor de persoonlijke ontwikkeling. Een belangrijk project waar je direct bij betrokken wordt, is de inrichting en uitrol van de nieuwe AFAS omgeving. Daarnaast word je gestimuleerd actief mee te denken over procesverbeteringen en het meebouwen aan een financiële afdeling die gericht is op de toekomst en de verdere groei.

 Binnen Vibe Group krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf. De ideale kandidaat heeft een HBO/WO opleiding met minimaal 6 jaar werkervaring bij voorkeur in een ondernemende, snel groeiende en dynamische organisatie. Daarnaast heb je de juiste drive en ambitie om binnen Vibe Group te groeien en het verschil te maken.


Verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor het stroomlijnen en bewaken van het proces rondom de maandafsluiting;
 • Leidinggeven aan en het waarborgen van de verdere ontwikkeling van het Finance team (10 fte);
 • Inrichten, verbeteren en borgen van de administratieve processen;
 • Verzorgen van de maand- en kwartaal afsluitingen en periodieke rapportages en voorbereiden van het jaarwerk;
 • Implementatie van een nieuw softwarepakket voor alle administratieve processen;
 • Ondersteunen van de Financial Controller bij de implementatie van het nieuwe Control Framework.


Opleiding en persoonlijke skills

 • Afgeronde accountancy opleiding op hbo niveau;
 • 6+ jaar relevante accounting ervaring;
 • Kennis van internationale financiële administratie;
 • Communicatief vaardig op verschillende niveaus, jouw enthousiasme en gedrevenheid breng je gemakkelijk over op jouw collega’s;
 • Peopleskills om jonge teamgenoten te coachen en op te leiden in het finance-vak;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden, ook in het Engels;
 • Affiniteit met IT tooling.


Vibe Group

Als IT Staffing organisatie is Vibe Group de laatste jaren ontzettend hard gegroeid. Inmiddels is Vibe Group gevestigd in Nederland, Belgie en Duitsland. Door de succesvolle niche-strategie en de gedreven en ambitieuze sfeer zijn we in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt. Het hoofdkantoor bevindt zich op de Zuidas in Amsterdam en hier zit ook de Finance afdeling die jouw hulp goed kan gebruiken!

 

Vind jij het leuk om leiding te geven aan jonge mensen met een drive, en om samen verder te bouwen aan Vibe Group? Neem voor meer informatie contact op met Karen de Geus op 06 34 22 97 82 of karen.degeus@greenbergnielsen.nl