Werken bij Greenberg Nielsen

GO FOR THE CLICK THAT MAKES YOU TICK

“GN medewerkers zijn op een gezellige manier  resultaatgericht en hebben bovenal oprechte interesse in klant, kandidaat en collega’s. “

Iris van Dam, manager Interim Solutions

Onze visie

Talent. Groei. Succes. Sinds 2011 bemiddelt Greenberg Nielsen financiële professionals voor vaste en tijdelijke posities. We focussen op talent dat bijdraagt aan de groei en het succes van een onderneming, waarbij de juiste persoonlijkheid minstens zo belangrijk is als skills. We hebben dan ook zelf een spel ontworpen dat inzicht geeft in de persoonlijkheid van onze klanten, kandidaten en collega’s. Talent ontwikkeling staat dus centraal in onze organisatie. Ons recruitment proces is innovatief, helder en fair priced.

Onze kernwaarden

Creatief, daadkracht & kwetsbaar, ze staan centraal in de dienstverlening en in de communicatie op de werkvloer. We stimuleren innovatieve ideeën en verwachten dat je in staat bent om door te zetten op het moment dat het je lastig wordt gemaakt. Kwetsbaarheid is voor ons erg belangrijk, om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen moet je in de spiegel durven kijken. Het zorgt er ook voor dat we elkaar goed kennen als collega’s en er een topsfeer is tijdens teamactiviteiten.

360 graden rol

Als recruiting consultant bij Greenberg Nielsen heb je een 360graden rol. Je haalt zelf opdrachten binnen bij klanten, kwalificeert vacatures, zoekt kandidaten en geeft advies totdat het sollicitatieproces van je kandidaten is afgerond. Je werkt voor verschillende klanten en onderhoudt het contact, ook als er geen opdracht loopt. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk en bouw je een sterk netwerk op binnen de financiële functies. Als consultant werk je zelfstandig, maar er is een hecht team waarin je veel ondersteuning krijgt.

Greenberg Island

Het begint allemaal op Greenberg Island, al voordat je aan de slag gaat begint je ontdekkingstocht, als je voor lastige keuzes wordt gesteld in ons spel. De resultaten geven jou inzicht in je persoonlijkheidstype, maar ook in je kracht en valkuilen. We helpen je dus al tijdens de sollicitatie om inzicht te krijgen in vragen als; Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Je persoonlijke aandachtspunten staan centraal in de begeleiding, we zorgen voor coaching op maat om ook jouw talent centraal te zetten in je carrière.

Kies voor een uitdagende carrière bij Greenberg Nielsen

Kies je voor een carrière bij Greenberg Nielsen dan leer je de eerste maanden de benodigde basisvaardigheden door verscheidene interne en externe trainingen en cursussen. Ook loop je mee met diverse consultants, afdelingen en managers, zo krijg je een duidelijk beeld van de verschillende werkzaamheden en hoe je deze kan omzetten in successen. Iedere consultant heeft zijn eigen aanpak en handigheidjes, waar je veel van kan leren.

Als de basis staat, zal je opgedane kennis worden ingezet in de praktijk. Jij ontdekt hoe je een goede consultant wordt en krijgt snel veel verantwoordelijkheid. Je begint met het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor verschillende opdrachtgevers. Terwijl jij je netwerk opbouwt krijg je ook persoonlijke begeleiding en zijn er vervolgtrainingen om je kennis te blijven aanvullen. Uiteindelijk adviseer jij al je klanten & kandidaten op een persoonlijke manier en weet jij de beste talenten uit de markt te selecteren en begeleiden.

 • Dynamische functie; veel verantwoordelijkheid om je ‘eigen’ winkel te runnen
 • Enthousiaste collega’s & veel teamuitjes
 • Toplocaties op de Zuid-As en in het centrum van Rotterdam
 • Groot klantportfolio
 • Passende persoonlijke ontwikkeling aan de hand van ons persoonlijkheidsmodel
 • Goede voorwaarden & doorgroeimogelijkheden

“Het vertrouwen dat ze je meegeven om jouw eigen functie te vormen en om hierin door te groeien. Plus de non-hiërarchische verhouding ondanks de verschillende functies.” Sarah Kolling, Office Manager Greenberg Rotterdam.

 • Je bent daadkrachtig, creatief en kan je kwetsbaar opstellen
 • Je bent op zoek naar een functie met veel verantwoordelijkheid
 • Graag ga je buiten je comfort zone en verleg je je grenzen
 • Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk, je schrikt niet van feedback
 • Je wil graag anderen adviseren en overtuigen aan de telefoon en in real life

“ Met de juiste drive en begeleiding buiten je comfort zone treden en succesvol worden. “ Daisy van Kesteren, consultant Greenberg Staffing.

 • HR & Recruitment advies geven aan organisaties & Finance afdelingen
 • Je netwerk optimaal inzetten om klant en kandidaat op de juiste manier te verbinden
 • Je persoonlijke kwaliteiten in kaart brengen en leren inzetten
 • Potentiële organisaties en talentvolle kandidaten benaderen
 • Kandidaten interviewen en screenen op vaardigheden & persoonlijkheid

We ontvangen natuurlijk graag je CV. Een motivatie van een paar zinnen is welkom, maar een uitgebreide brief is zeker niet nodig. Zien we een match? Ons sollicitatieproces bestaat dan uit drie gesprekken. In het eerste gesprek leggen we je uit wat je kan verwachten van ons als organisatie en wat je leert in het traineeship. In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager en bespreken we je motivatie. Het laatste gesprek is een klik-gesprek met onze oprichter. Zo krijg je snel een goed beeld van ons en wij van jou!

SOLLICTEER DIRECT

MEER WETEN OVER ONS KANTOOR & WERKWIJZE
Bekijk het filmpje voor een indruk van ons hoofdkantoor in Amsterdam.

TESTIMONIALS TRAINEES

“Je krijgt binnen Greenberg Nielsen de ruimte om naar jezelf op zoek te gaan, welke (dieperliggende) problemen daarbij horen en waarom je bepaald gedrag vertoond en hoe je hier iets mee kan doen.“

Thijn de Jong, Consultant Interim Solutions

“Work Hard, Play Hard.“

Eline van der Stee, Consultant Rotterdam

“GreenbergNielsen heeft duidelijke kaders en biedt voor een consultant veel ruimte om verschillende zaken op te pakken.”

Rick Westland, Consultant Werving & Selectie

“Greenberg levert naast een fijne werkplek, een familie.“

Monica Blees, Office Manager Amsterdam

“Binnen Greenberg Nielsen is er een focus op talent, persoonlijke groei en succes.”

Karen de Geus, Consultant Werving & Selectie

“Uitdagende start van jouw carrière! ” 

Melissa van Wee, Consultant Greenberg Staffing

Wil je deel uitmaken van de Greenberg Family?

Dat is leuk om te horen, solliciteer! Of voor vragen, neem contact op via gideon.leendertse@greenbergnielsen.nl of 0648271273

Connect on Magnet.me

GREENBERG NIELSEN
AMSTERDAM

Strawinskylaan 381
WTC F-toren, 3
1077 XX Amsterdam

020-3337888
info@greenbergnielsen.nl

GREENBERG NIELSEN
ROTTERDAM

Weena 690
Milleniumtoren 26e etage
3012 CN Rotterdam

010-2687140
info@greenbergnielsen.nl