Werkzoekend

GO FOR THE CLICK THAT MAKES YOU TICK

Mooie bedrijven, interessante posities

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar financiële professionals die het verschil kunnen maken en meedenken met de uitdagingen van deze tijd.

Greenberg Nielsen verbindt jou met mooie bedrijven om de volgende stap te maken in je carrière. Daarbij nemen we de tijd om je uitgebreid te adviseren over de mogelijkheden en weten we de verwachtingen uitstekend te managen.

Wij geloven dat succes niet wordt bepaald door ervaring maar voornamelijk door talent en drive.

Indien je klaar bent voor de volgende stap in je carrière, reageer dan op een van onze vacatures of schrijf je in. Wij nemen dan contact met je op. Uiteraard kun je ook zelf contact opnemen met een van onze consultants op telefoonnummer 020-3337888 of 010-2687140.

KERNWAARDEN

De lat ligt bij Greenberg Nielsen hoog. Om onze doelstellingen te behalen hebben wij kernwaarden afgesproken waar wij elkaar en onze opdrachtgevers ons op aan kunnen spreken.

INSCHRIJVEN

INSCHRIJVEN

INSTAGRAM

#greenbergnielsen #vacatures #amsterdam #zuidas #prinsjesdag ...

Wat maakt Greenberg Nielsen nou uniek? Greenberg Nielsen bemiddelt op basis van persoonlijkheid door middel van het toepassen van Gamification. Greenberg Nielsen maakt daarbij de vertaalslag van de vraag naar skills naar de juiste persoonlijkheid. Heb jij de Greenberg Island Game al gespeeld?
#gamification #finance #recruitment #innovatie #Amsterdam #financeprofessional #zuidas
...

TRAININGSDAG | Onze junior consultants hebben een trainingsdag gehad van De Commerciële Revolutie om zichzelf te ontwikkelen. #recruitmentconsultant #financeamsterdam #finance #training #zuidas ...

Hi!

Mijn naam is Maud en ik ben sinds september begonnen bij Greenberg Nielsen. Het leek me daarom leuk om mezelf even kort voor te stellen.

Ik kom namelijk vanuit een hele andere achtergrond. Hiervoor heb ik Toegepaste Psychologie gestudeerd en dacht ik altijd dat ik die richting op wilde gaan. Doordat ik tijdens een stage in aanraking kwam met recruitment veranderde dat al snel. Wat ik zo leuk vind aan dit vak is het helpen van mensen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging.

Waarom ik specifiek bij Greenberg Nielsen ben begonnen? Omdat wij bemiddelen op basis van persoonlijkheid! Wat zijn iemand zijn drijfveren en welke ambitie wil iemand achternagaan? Zo komt dat stukje psychologie toch nog een beetje terug 😉.

Wat vind jij belangrijk binnen een organisatie?

#werkenbij #financeamsterdam #recruitmentconsultant
...

Afgelopen week had Maud Olislagers een gesprek met een financial die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Zij vertelde:

Vooraf had hij mij al aangegeven dat zijn CV wat verouderd is en dat was ook zo. Het was een CV met veel tekst en veel algemene termen. Aan het einde van het gesprek heb ik daarom een stukje CV advies meegegeven. Samen met een collega hebben we met hem zijn CV doorgenomen en concrete tips gegeven waarmee hij aan de slag kon. Mocht hij het CV na zijn aanpassingen nog een keer willen opsturen mag dat natuurlijk altijd! Dan kijken we er graag nog een keer naar.

Mocht jij een second opinion willen op jouw CV neem dan eens contact op met ons en stuur een DM!

#recruitment #finance #cv #cvadvies #consultant #starter #financeprofessional
...

Vandaag hebben Manon en Monica de webinar ‘Opfriscursus Google for Jobs’ van @monsterboardnl gevolgd. Het was een interessante sessie waarbij veel nieuwe kennis is vergaard. Bedankt heren!
-

#finance #training #zuidas #amsterdam #greenbergnielsen #leren #recruitment #greenbergstaffing #staffing #staffingagency #commercie
...

TRAINING | Thijn deelt zijn kennis over onderhandelen met team interim. Zo kan hij zijn kwaliteiten inzetten en bijdragen aan de ontwikkelingen van collega’s. - #amsterdam #greenbergnielsen #zuidas #finance #training #leren #recruitment #financerecruitment ...

ONTWIKKELEN | Juist in deze gekke tijd is er de ruimte om huidige processen te analyseren en te verbeteren. Daarom zijn wij momenteel druk bezig met trainingen. Hier zie je Daisy en Floris van team Staffing die hard bezig zijn met hun deel van de training.
-
#finance #training #zuidas #amsterdam #greenbergnielsen #leren #recruitment #greenbergstaffing #staffing #staffingagency #commercie
...

GREENBERG NIELSEN
AMSTERDAM

Strawinskylaan 381
WTC F-toren, 3
1077 XX Amsterdam

020-3337888
info@greenbergnielsen.nl

GREENBERG NIELSEN
ROTTERDAM

Weena 690
Milleniumtoren 26e etage
3012 CN Rotterdam

010-2687140
info@greenbergnielsen.nl